MEDICEUTICALS

MEDICEUTICALS is een gecertificeerd farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor een breed scala aan haar- en hoofdhuidproblemen.

MEDICEUTICALS Laboratories, gevestigd in Fort Worth Texas USA, ontwikkelt en levert unieke dermatologische verzorgingsproducten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. Ook worden doeltreffende behandelmethoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar- en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid. De producten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

MEDICEUTICALS

MEDICEUTICALS ondersteunt kankeronderzoek initiatieven. MEDICEUTICALS zet zich in voor het vinden van nieuwe en innovatieve manieren om kanker te bestrijden. Een deel van de verkoop van producten wordt bijgedragen aan het bevorderen van onderzoek naar borstkanker studies aan de Emory University Winship Cancer Institute USA.

MEDISCOPE

Met de Mediscope zijn wij in de unieke gelegenheid om een professionele diagnose te maken van de hoofdhuid en het haar.

Tevens krijgt u een deskundig advies in geval van roos, eczeem, haaruitval of psoriasis