IDUN Minerals

IDUN Minerals make-up bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduws, mascara’s, oog- en wenkbrauwpotloden, wenkbrauwgels, nagellakken en luxe make-up kwasten.

Uniek is dat het assortiment van IDUN Minerals maar liefst 18 verschillende kleuren foundation telt, dus voor iedereen een passende kleur. Verkrijgbaar in drie prachtige displays: de bestseller display en twee grotere displays (60 en 90 cm breed).

Idun minerals bij ixxi-hairstudio in Drunen

Idun minerals bij ixxi-hairstudio in Drunen

Idun minerals bij ixxi-hairstudio in Drunen

*Kijk eens op https://www.idunminerals.nl/make-up *Ixxi voert niet de lijnen Skincare en Haircare.

Mineralen

Minerale make-up is populairder dan ooit tevoren, vanwege de natuurlijke samenstellingen die zelfs de meest gevoelige huidtypes volledig respecteren en niet irriteren. IDUN Minerals verstopt de poriën niet, maar laat de huid volledig ademen. De uitzonderlijk milde formules hebben een verzachtende werking op de huid en bevatten van nature een zonbescherming die vroegtijdige huidveroudering – als gevolg van UV-straling – helpt voorkomen.

De producten zorgen ervoor dat de verschijning van fijne lijntjes wordt verminderd en werken effectief tegen (hyper) pigmentatie en andere zichtbare tekenen van huidveroudering.