IXXI wint SILVER AWARD trendvision

Caroline van de Wiel, eigenaresse van IXXI-HAIRSTUDIO in Drunen, heeft de ZILVEREN AWARD gewonnen in de finale van de landelijke Wella TrendVision 2017 Award.

Caroline: "We zijn supertrots op het behalen van deze bijzondere prijs. In een wedstrijd waarin IXXI zich kon meten met de beste kappers van Nederland op het gebied van haar kleuren."

De finale vond plaats op 17 september in de Kromhouthal te Amsterdam en werd bijgewoond door meer dan 1500 enthousiaste kappers en kapsters uit heel Nederland.

IXXI WINNAAR TRENDVISION AWARD

Vol trots op het podium in de Kromhouthal in Amsterdam

Het winnende model. Een perfecte combinatie van coupe en kleur.

De sleutel achter het succes van het behalen van deze award is de samenwerking binne het team van IXXI. Vakmensen, die elkaar aanvullen en versterken, en ieder het beste uit zichzelf halen.

De avond begon met diverse Nationale en Internationale shows en werd in stijl afgesloten met een gezellige afterparty.

Het succes is mede te danken aan 2 collega’s van IXXI. Babette Fitters, kleurspecialiste bij IXXI, zorgde mede voor het kleuradvies. Roxy de Moor, kapster en visagiste bij IXXI, was verantwoordelijk voor de stralende make-up. De sleutel achter het succes van het behalen van deze award is de samenwerking tussen deze 3 vakmensen, die elkaar versterkten en elk het beste uit zichzelf haalden.

IXXI wint de Trendvision Silver Award - perfecte combinatie van coupe en kleur

Het succes is mede te danken aan Babette, kleurspecialiste bij IXXI.
Zij zorgde mede voor het kleuradvies. Door de vele kleuren en nuances een flinke klus, maar het resultaat was er ook naar.

Op de foto: Babette in actie tijdens de voorbereidingen van de wedstrijd.

Een palet aan kleuren

Kleurspecialiste Babette

Het succes is ook te danken aan Roxy, kapster en visagiste bij IXXI.
Zij was verantwoordelijk voor de stralende make-up. De visagie moet kloppen met de coupe en de kleur.

Op de foto: Roxy is geconcentreerd bezig met de make-up van het model van de award.

Roxy, kapster en visagiste bij IXXI

Roxy, kapster en visagiste

De avond werd afgesloten met een gezellige afterparty. Goede muziek, een mooie lichtshow en vuurwerk. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes en de dames van IXXI waren niet als eerste naar huis. Ook de jongste dochters van Caroline mochten mee naar dit bijzondere event en gingen vol trots met hun super-moeder op de foto.

Trots op super-mama

De winnaars.

Met kappers-icoon Lucien Beijerink