SEBASTIAN PROFESSIONAL

Het Amerikaanse bedrijf Sebastian is een trendsetter op het gebied van haar-cosmetica. De stylingsproducten van Sebastian zijn al 3 decennia vooruitstrevend en uniek te noemen.

Sebastian is ontstaan uit een visie van schoonheid zonder grenzen. We onderwijzen niet, we provoceren en prikkelen de fantasie. Je kent de regels al, wij nodigen je uit deze te doorbreken. Onze educatie inspireert de kunstenaar in elke haarstylist en stelt hem of haar in staat om met nieuwe technieken niet eerder vertoonde looks te creëren. We doen haar, business en educatie anders, verrassen voortdurend en maken verrassende connecties om iets nieuws te creëren.

Sebastian Professional

SASSOON PROFESSIONAL

Vidal Sassoon was een Britse kapper en werd vooral bekend als de man achter het bobkapsel.
De stylisten bij Sassoon geloven dat perfecte schoonheid voor elke persoon anders is en dat het bereiken ervan geen dagelijkse strijd zou moeten zijn. Elke look wordt op maat gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met de unieke eigenschappen van de persoon bij het ontwerpen van de coupe en kleur.
Daarom draaien de stylisten van Sassoon nooit zomaar styles in elkaar die je zo weer uit wast. Bij Sassoon knippen ze haar zo dat het model behouden blijft waardoor het snel en makkelijk wordt om de look elke dag zelf opnieuw te creëren. Perfecte schoonheid verwezenlijken – individueel en praktisch – dat is het doel.

Het credo van Sassoon is dan ook “This is Sassoon. This is Hair Design”.

SYSTEM PROFESSIONAL

Bij System Professional combineren we geavanceerde wetenschap met toegewijd kapperbeheersing om de grenzen van haar kwaliteit en schoonheid te verleggen. Omdat we geloven dat uw haar een levend deel van u is, net zo uniek als uw vingerafdruk, schrijven wij een zorgsysteem voor dat is afgestemd op zijn specifieke energiebehoeften, waardoor de prestaties voorop staan. Van een geïndividualiseerde diagnose in de salon tot een zeer persoonlijk assortiment producten om thuis te gebruiken, wij leveren een compleet, op maat gemaakt zorgsysteem dat de schoonheid van het haar volledig transformeert.

System Professional
Karaja

KARAJA

Karaja is een exclusief  Italiaans make-up merk.
– De producten zijn dierproefvrij;
– De producten zijn hypo-allergeen

De kracht van Karaja is het kleurpigment en de zeer uitgebreide collectie, die 2 x per jaar aangevuld wordt met nieuwe producten en kleuren. Karaja gaat mee met de tijd, is modern qua looks en producten, en biedt alles voor de vrouw van nu.

IDUN Minerals

IDUN Minerals make-up bestaat uit minerale poeders, vloeibare foundations, concealers, blushers, bronzers, lipglosses, lipsticks, oogschaduws, mascara’s, oog- en wenkbrauwpotloden, wenkbrauwgels, nagellakken en luxe make-up kwasten.

Minerale make-up is populairder dan ooit tevoren, vanwege de natuurlijke samenstellingen die zelfs de meest gevoelige huidtypes volledig respecteren en niet irriteren

Idun
Mediceuticals

MEDICEUTICALS

De verzorgende haarproducten van Mediceuticals laten je haar en hoofdhuid weer stralen.
Het merk bevat verschillende shampoos en treatments voor een intense behandeling voor je haar en hoofdhuid.
Shampoos als Vivid Purifying, Hydroclenz, Bioclenz en Solv-X Oily Treatment zorgen voor een gezonde hoofdhuid en mooi glanzend haar.
Treatments als Volume Hair en Protect&Repair repareren gespleten haarpunten en remmen het afbreken van je haar.