Kleuringen

Ixxi is gespecialiseerd in kleuren.
Met een breed scala aan soorten kleuringen waarmee bijna alles mogelijk is.

Hieronder een overzicht van de soort kleuringen

Koleston PerfectKoleston Perfect is een permanente kleuring die rijke, sensuele en volle kleurresultaten aanbiedt.
Kenmerkend zijn de maximale creativiteit, tot 69% meer glans, gelijkmatige dekking over de hele lengte van het haar en is 100% grijs dekkend.

Illumina ColorIllumina Color is een permanente, transparante kleuring die glanst in elk soort licht met superieure haarbescherming en 100% grijsdekking

Color TouchColor Touch is een demi-permanente, amMoniavrije, multidimensionele haarkleuring die eenvoudig met de mode mee geverft kan worden.
Ook heeft Color Touch heeft een grijsdekking tot 50% en Color Touch Plus tot wel 70%

Color.idColor ID maakt het mogelijk om kleuren naast elkaar te plaatsen zonder folies en zonder dat de kleuren in elkaar doorlopen. Color ID is de oplossing als je houdt van kleurtechnieken die heel natuurlijk in elkaar overlopen.

Uitsluitend te gebruiken met Koleston Perfect (Innosense) en Illumina Color.

Color FreshColor Fresh is een mild, niet-oxydatief kleurproduct voor een gezonde haarconditie en intensieve glans.
Color Fresh is uitermate geschikt voor thuis gebruik om je kleur mooi te houden tot aan je volgende kleurbehandeling.

BlonderingenBlondor is de blondering van Wella Professionals waarbij een technologie gebruikt wordt met anti-geel molecule voor heldere blondresultaten.
Blondor Soft Blonde Cream is de blondering die milder is voor haar en hoofdhuid en minder haarbreuk veroorzaakt. Het haar wordt tevens beschermt tegen vochtverlies.

MagmaMagma by Blondor licht het haar op en laat tegelijkertijd kleur achter met onbegrensde kleurmogelijkheden in 1 handige stap.
Oplichten en tonen is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest.

Blondor FreelightsBlondor Freelights maakt het mogelijk om Painting techniek looks te creeeren ZONDER folies te gebruiken.
Wij gebruiken deze blondering onder andere om balayages te maken.

SassoonSassoon Chromatology is een totaal kleur concept en bevat Intelliprotec. Dit is een conditioning systeem dat tijdens het kleuren diep in je haar dringt en zo de conditie van je haar optimaliseert, de kleur langer houdbaar maakt en een briljante schittering geeft. Als je gekleurd wordt met Chromatology, dan maakt je kleurspecialist je kleur helemaal voor jou op maat.

CellophanesSebastian Cellophanes is een transparante kleur- en glansbehandeling die geen ammonia, alcohol en peroxide bevat. Cellophanes maakt je haar sterker, houdt je natuurlijke vochtbalans optimaal en bevat een UV-filter.
Deze diepte treatment is zeer geschikt om na je kleurbehandeling toe te passen om de conditie van je haar te verbeteren en je kleuring te voorzien van een “topcoat”.
Maar je kunt Cellophanes ook tussen 2 kleurbehandelingen toepassen om zo je kleur weer even op te frissen en je haar een diepte treatment te geven.