FIBRA SOLAR – ZONNELIJN

GEEF JE HAAR EXTRA AANDACHT BIJ ZONNIG WEER

De tijd van zon, zee en strand komt er aan. In de zomer heeft je huid en haar het soms zwaar te verduren. Juist omdat ze blootgesteld worden aan een grote lichtintensiteit en UV-licht. Daardoor kan de structuur van het haar beschadigd raken. Het resultaat is poreus haar en een vervaagde kleur.

1. Droog, beschadigd haar
Je haar moet voldoende gehydrateerd blijven in de zomer: de zon droogt het namelijk uit. Ook het zoute zeewater en chloor uit het zwembad hebben een uitdrogend of zelfs beschadigend effect. Gebruik bijvoorbeeld de SUN OIl met keratine UV-Bescherming.

2. Vette hoofdhuid
Warm weer stimuleert ook de aanmaak van oliën, waardoor je hoofdhuid en je haar vet kan worden. Bescherm je haar met de HELIO SPRAY, een waterbestendige UV-bescherming. De waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van UV-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.

3. Vervaagde haarkleur
Door zon, zee en chloorwater vervaagt de kleur van je haren sneller. Met als gevolg dat de kleur van je haren er vaak wat minder glanzen uit ziet dan normaal. Ook hiervoor is de Helio Spray geschikt.

4. Doorkambaarheid
Gebruik de Sealing Cream, een voedende bescherming tegen de zon. Het resultaat is onmiddellijke doorkambaarheid en het kalmeert kroezend haar.

 

Wat kun je doen?

Hydrateren, beschermen en herstellen. Dat zijn de drie belangrijkste dingen om te onthouden tijdens de zomer.
De producten in de Solar Line zijn hier uitermate geschikt voor.

System Professional heeft voor elke lijn dezelfde nummering van 1 tot 6.
De Fibra Solar lijn bestaat uit 5 produkten:
1 shampoo – 2 conditioner – 4 olie – 5 sealing cream – 6 helio spray

FIBRA SOLAR – UITLEG PRODUCTEN

Na de blootstelling aan zon, zee en zwembad: 

(SOL1) SOLAR HAIR & BODY SHAMPOO – Resultaat: Fris gehydrateerd gevoel van haar en huid.

Product: Hydrateert het haar behoedzaam en verwijdert zonnebrand- zout-, en chloorresiduen op het haar en de huid, Verbetert de doorkambaarheid en houdt het haar fris, licht en glanzend. Is net zo effectief op de huid, waar het waterbestendige zonnelotions en hydrolipidenresiduen op milde wijze verwijdert. Prepareert de huid voor hydratie. Te gebruiken als dagelijkse sportshampoo, voor mannen en vrouwen. Met HelioRestore Complex. 

(SOL2) SOLAR HYDRO REPAIR CREAM – Resultaat: Zijdeachtig gevoel en natuurlijk uitziende glans. 

Product: Herstelt beschadiging door de zon en vervangt op intensieve wijze vocht dat verloren is gegaan door zout en chloorwater. Met HelioRestore Complex. 

Tijdens de blootstelling aan zon, zee en zwembad:

(SOL4) SOLAR SUN OIL – Resultaat: Voegt dagelijks zachtheid toe en vermindert frizzy hair.

Product: Voegt onmiddellijk zachtheid toe tijdens en na blootstelling aan de zon. De UV-filters verzorgen en beschermen in combinatie met een luxueus mengsel van oliën de keratine diepgaand voor blijvende gladheid.

Voor de blootstelling aan zon, zee en zwembad: 

(SOL5) SOLAR SEALING CREAM – Resultaat: Onmiddellijke doorkambaarheid, kalmeert kroezend haar.

Product: Dagelijkse beschermende crème voor diepe hydratatie, die beschermt tegen UV-straling en de schadelijke effecten van zout en chloorwater. 

(SOL6) SOLAR HELIO SPRAY – Resultaat: Zonbescherming 

Product: Beschermt het haar tegen beschadiging door de zon. De waterbestendige spray, met zijn niet-vettige formule, vermindert de effecten van UV-straling op het haar en voorkomt beschadiging van eiwitten, vervaging van de kleur en verlies van vocht.